Evenimente

adaugat de Ristorante Neptunus - 29 Ianuarie 2013

Ristorante Neptunus organizeaza nunti, botezuri, petreceri private si multe alte tipuri de evenimente, atat in locatia din Brasov, cat si in cea din Bucuresti. Va propunem meniuri variate, din bucataria italiana si cea autohtona. Suntem deschisi ideilor si propunerilor, astfel incat evenimentul dumneavoastra sa fie o incantare si un real succes. Va asteptam cu drag!

Un meniu de 8 Martie cu fructe de mare

adaugat de Ristorante Neptunus - 22 Februarie 2016

Meniu 8 Martie 2016

VARIANTA 1: MENIU 8 MARTIE 2016 – 120 LEI/PERSOANA

APERITIV
Campari orange.Aperol Spritz,Gin tonic,Martini

GUSTARE – Trio de carpaccio:
Peste spada marinat
Caracatita
File de ton fumme
Sos de vinaigret de citrice

PESTE – Fantezie de mare la gratar:
File de dorata
Calamar
Creveti rosii de Sicilia
Sos vinaigrette de citrice
Legume proastete inabusite in tigaie

DESERT
Semifreddo cu nuga, ciocolata si sos de fructe de padure

BAUTURI
Vin alb/rose/rosu de Ratesti
Apa plata/minerala Dorna
Cafea espresso

VARIANTA 2: MENIU 8 MARTIE 2016 – 90 LEI/PERSOANA

APERITIV
Campari Orange
Gin tonic
Martini

GUSTARE
Bruschete cu rosii
Bruschete cu ciuperci
Mozzarella
Sunca afumata
Legume la gratar

FEL PRINCIPAL
Ceafa de porc la cuptor
Piure cu ceapa
Sos demiglace
Salata de varza cu rosii

DESERT
Tort cu vanilie si fructe proaspete

BAUTURI
Apa
Vin alb/rosu/rose
Cafea espresso

MUZICA LIVE: BH Expres

Duminica Floriilor in Bucuresti

adaugat de Ristorante Neptunus - 31 Martie 2015

 Restaurant Neptunus va asteapta in duminica de Florii pe langa prepatele cu fructe de mare si cu traditionalul bors de peste sau o saramura cu mamaliguta si hamsie prăjită.


Va asteptam
1

MAI APROAPE DE CER

adaugat de Ristorante Neptunus - 30 Septembrie 2014

FRUCTE DE MARE SI PESTE PROASPAT DIN FRANTA SI ITALIA

POZA

                 Deasupra imaginatiei umane este doar cerul, cerul infinit. La fel harul si imaginatia oamenilor, atunci cand aceaste daruri binecuvantate sunt folosite pentru realizarea frumosului se concretizeaza in adevarate opera de arta, arta de a gati.

            Intradevar aceste opere menite sa incante simturile oamenilor sunt efemere, aparent, fata de sculpturi care dainuiesc peste veacuri, prin trainicia pietrei in care au fost zamisluite, preparatele culinare, raman intiparite in mintea oamenilor, uneori o viata intreaga, prin subtilul gust care invaluie imaginatia umana, prin pitorescul culorilor care se imbina in farfurie, asemeni unei aripi de fluture, care cladeste amintiri unele de neuitat. Si iata ca astfel umilul bucatar prin truda si imaginatia sa ajunge sa daltuiasca in mintea oamenilor amintiri, unele la fel de trainice ca si granitul, sentimente si stari care nu se uita niciodata.

               De cate ori un simplu miros delicat, nu ne-a adus cu gandul la personae dragi din viata noastra, ne-a adus in minte povesti de dragoste sau amintiri curemuratoare.

            Acum, va invit, sa contemplati alaturi de cei dragi aceste preparate pline de suflet si pasiune, sa admirati cromatica culorilor fructelor si vietuitoarelor adancurilor si sa va desfatati simturile cu aromele  create doar pentru voi de artizanul restaurantului NEPTUNUS, Chef Daniel Anca.

              

SIMFONIA GUSTULUI

adaugat de Ristorante Neptunus - 22 Septembrie 2014

 

 

DSC_3925

 

Vineri, 26 septembrie 2014, Chef bucatar Daniel Anca, va invita la restaurantul NEPTUNUS situat in Piata Sfantul Stefan nr. 6, sector 2, Bucuresti, incepand cu ora 19.30,  sa savurati preparate din fructe de mare si stridii proaspete, provenite din Franta.

Stridii si fructe de mare,  proaspete servite crude sau preparate in stil italian mediteranean, retete unice, de o inegalabila creativitate, vor putea fi savurate, acompaniate de prosecco sau vinuri albe si rose, de la renumite crame romanesti sau italiene.

Rezervarile se pot face pe e-mail la adresa marketing_neptunus@yahoo.ro sau la telefon 0720 448 105.

xxx

Situat in apropiere de centrul Bucurestiului, pe strada Piata Sfantul Stefan nr. 6, restaurantul reprezinta o oaza de liniste pentru cei care-i calca pragul.

Chef bucatar Daniel Anca, după o experienta de peste 10 ani in restaurantele din Italia, inapoindu-se în Romania impreună cu echipa pe care o conduce, ofera in cadrul restaurantului NEPTUNUS o vastă gama de preparate cu specific italian mediteranean cu influenta din bucataria ischitana-napoletana.

Preparatele realizate aici te duc cu gandul la ospatul zeilor, recladesc miturile Romei antice; combinatia de arome care-ti desfata simturile si pitorescul aranjamentelor sunt o adevărata opera de arta, o pictura  realizata din fructele culese din adancul oceanelor, transpuse intr-o bucurie a ochiului. Toate acestea va asteapta zilnic pe acest tinut al zeilor completate de cele mai aromate, parfumate si nobile  vinuri romaneşti si italiene, care intregesc aceste opere de arta.

Restaurantul este deservit de personal de o inalta conduita, totdeauna  amabil si receptiv la toate dorintele clientului,  fapt ce crează o atmosfera familiara, oferind posibilitatea clientilor sa se detaseze de tumultul orasului, de viata cotidiana si sa beneficieze de o deplina relaxare.

Degustare cu vinuri de la Crama Oprisor

adaugat de Ristorante Neptunus - 9 Decembrie 2013

Degustare Neptunus - Oprisor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe 10 Decembrie, ora 19:30 Ristorante Neptunus – Bucuresti si Crama Oprisor organizeaza degustarea urmatoarelor vinuri:

•    Caloian Zifandel
•    Rusalca Alba
•    Caloian Rose
•    Dragaica Rosie
•    Sfantul Stefan

Vinurile vor fi acompaniate de retete din meniul restaurantului:
•    Carpaccio de caracatita pe pat de rucola
•    Calamarata (paste cu calamari)
•    Somon la gratar cu sote de legume
•    Muschiulet de porc cu ciuperci

Pretul de persoana = 100 lei

In saptamana 9 – 15 Decembrie, vinurile Cramei Oprisor sunt incluse in pachete promotionale astfel:
–    Carpaccio de caracatita + 1 sticla de Caloian Zifandel = 77 lei (Pret normal = 102 lei)
–    Calamarata + 1 sticla de Rusalca Alba = 90 lei (Pret normal = 151 lei)
–    Somon la gratar cu sote de legume + 1 sticla de Caloian Roze = 56 lei (Pret normal = 80 lei)

Pentru rezervari si informatii va rugam sa sunati la 0724206126.

Va asteptam cu drag, 
Ristorante Neptunus

Degustari de preparate, alaturi de un vin bun

adaugat de Ristorante Neptunus - 21 Martie 2013

 

degustari

Incepand cu vara aceasta, Ristorante Neptunus o sa va incante, in numeroase seri, cu diferite degustari de preparate si vin. Vor fi degustari cu diferite teme, cum ar fi "Serata Toscana" sau "Serata Napoletana". Dar nu va spunem mai multe, pana nu punem toate detaliile la punct. Stati pe aproape, urmariti-ne si pe pagina noastra de Facebook si veti fi la curent cu toate noutatile.